Select Page

PP Blidinje predstaviti će se na World Travel Marketu

PP Blidinje predstaviti će se na World Travel Marketu

Zahvaljujući turističkom klasteru Hercegovine odnosno turističkoj zajednici Hercegbosanske županije, naš park prirode predstavit će se na „World Travel Market“, sajmu koji se održava u Londonu od 3. do 6. studenog. Naime, u okviru REDAH-ovog projekta, uz potporu JICA (Japanske agencije za međunarodnu saradnju), turistički klaster Hercegovine predstavit će turističke potencijale naše regije u Londonu, a u okviru ovog sajma pozvali su TZ HBŽ da na svoj način predstave prirodne ljepote ove županije.

Vodeći turistički sajam

 

Turistička zajednica odlučila je predstaviti se s nekoliko turističkih atrakcija od kojih izdvajamo park prirode Blidinje. Uz naš park, predstaviti će se i ski centar Kupres, Buško jezero i Eko selo Grabovica, livanjski Aero-klub, biciklizam, planinarstvo, livanjski sir, te nadaleko poznate divlje konje s Kruga.

“World Travel Market” je vodeći turistički sajam, s tradicijom dužom od 30 godina, na kojem sudjeluje svake godine preko 5.000 izlagača i oko 50.000 turističkih profesionalaca, a prati ga redovno oko 3.000 novinara.

Blidinje.net

OGLASI

Loading