Select Page

PP Blidinje predstaviti će se na World Travel Marketu

PP Blidinje predstaviti će se na World Travel Marketu

Zahvaljujući turističkom klasteru Hercegovine odnosno turističkoj zajednici Hercegbosanske županije, naš park prirode predstavit će se na „World Travel Market“, sajmu koji se održava u Londonu od 3. do 6. studenog. Naime, u okviru REDAH-ovog projekta, uz potporu JICA (Japanske agencije za međunarodnu saradnju), turistički klaster Hercegovine predstavit će turističke potencijale naše regije u Londonu, a u okviru ovog sajma pozvali su TZ HBŽ da na svoj način predstave prirodne ljepote ove županije.

Vodeći turistički sajam

 

Turistička zajednica odlučila je predstaviti se s nekoliko turističkih atrakcija od kojih izdvajamo park prirode Blidinje. Uz naš park, predstaviti će se i ski centar Kupres, Buško jezero i Eko selo Grabovica, livanjski Aero-klub, biciklizam, planinarstvo, livanjski sir, te nadaleko poznate divlje konje s Kruga.

“World Travel Market” je vodeći turistički sajam, s tradicijom dužom od 30 godina, na kojem sudjeluje svake godine preko 5.000 izlagača i oko 50.000 turističkih profesionalaca, a prati ga redovno oko 3.000 novinara.

Blidinje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading