Select Page

REPRIZA FINALA: Gradac, lanjski pobjednik, i Čitluk ponovno u borbi za naslov

REPRIZA FINALA: Gradac, lanjski pobjednik, i Čitluk ponovno u borbi za naslov

Na polufinalnim susretima Turnira MZ, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje okupilo se oko dvije tisuća ljubitelja malog nogometa i navijača svojih sastava.

Dogodilo se nešto gotovo neponovljivo. Redovito se u završnicama postižu tješnji rezultai ali ovoga puta na turniru dogodilo se rezultatski ipak neočekivano. Naime, već u prvom susretu Gradac je brzo pogocima Zvonimira Begića poveo s 3:0. Njegov treći pogodak službeno je upisan kao 400-ti do tada na turniru. Potom su pogotke postizali i tresli mrežu Vinjana Dalibor, potom Dominik Begić (2) i Mario Begić. Bilo je zasluženih 7-0 protiv umornih Vinjančana.

IMAG0677

U drugom susretu večeri ponovno rekordan rezultat s još većim omjerom za momke iz Čitluka. Mreže Broćanca tresli su Krešo Crnogorac (3), Josip i Ivan Mandurić (po 3) te i Antonio Mandurić. Jedini pogodak za sinoć “izgubljeni” Broćanac postigao je veteran Mladen Vranjković.

IMAG0674

U petak 4.kolovoza igra se finale. U borbi za treće mjesto sastaju se Broćanac i Vinjani u 20.30 sati. Finale je posebna malonogometna priča. Kako je znano, prošlog turnira u finalu su igrala dva jaka sastava Gradac i Čitluk. Taj će malonogometni sudar ponovno biti u njihovoj režiji. Lani su Gračani pobijedili a ove godine Čitlučani jako žele biti prvaci. To sve uzbuđuje cijeli posuški kraj pa će tribine biti pretijesne u pravoj sportskoj fešti. Posušani komentiraju kako je mali nogomet veliki događaj za grad podno Radovnja.

PC/VL

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading