Select Page

ŠIMUN TOPIĆ BRONČANI U ZAGREBU

ŠIMUN TOPIĆ BRONČANI U ZAGREBU

Tijekom ovog vikenda u Zagrebu se održao Zagreb Croatia open G1 2023, jedan od najkvalitetnijih i najbrojnijih međunarodnih bodovnih taekwondo turnira u Europi. Na turniru se okupilo više od 700 natjecatelja iz cijelog svijeta u uzrastima kadeta, juniora i seniora, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Članovi našeg kluba nastupili su u sklopu reprezentacije Taekwondo saveza Herceg Bosne, a najuspješniji je bio Šimun Topić koji je u konkurenciji kadeta do 53 kilograma u borbi za medalju ostvario pobjedu nad predstavnikom Austrije i osigurao broncu da bi u polufinalu izgubio od prvaka kategorije.

David Milićević je u kategoriji juniora do 59 kilograma nakon dvije pobjede izgubio u borbi za medalju od prvaka te kategorije.

Nakon jedne pobjede borbu za medalju od prvakinje kategorije izgubila je Anamarija Miličević u kategoriji kadetkinja do 51 kilogram.

Bez ostvarenih pobjeda turnir su završile Marta Grubišić u kategoriji kadetkinja do 51 kilogram i Filipa Bašić u kategoriji juniorki do 59 kilograma.

Na ovom turniru naše borce pratili su treneri Taekwondo saveza Herceg Bosne Vedran Ćubela i August Orlović iz Livna, a našu ekipu je pratila i vozila Ivana Miličević.

Osim naših članova za Taekwondo savez HB nastupili su i članovi iz Livna koji su ostvarili dobar rezultat.

Čestitke svima na pobjedama i osvojenim medaljama. Zahvaljujemo se Elektroprivredi HZHB koja je sufinancirala nastup naših sportaša na ovom turniru.

OGLASI

Loading