Select Page

STREETBALL “POSUŠJE 2016.”: Podjeljene nagrade za dječake i djevojčice

STREETBALL “POSUŠJE 2016.”: Podjeljene nagrade za dječake i djevojčice

U četvrtak, 14.7.2016. u sklopu Streetball “Posušje 2016.” uspješno su odigrani turniri za dječake i djevojčice rođene 2002. godine i mlađe.

Na koševima postavljenima na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju stotinu mladih košarkaša i košarkašica uživalo je u sportskom nadmetanju i zabavi izvan terena. Osim u košarkaškoj igri na terenu djeca su se zabavljala i izvan njega zahvaljujci našim sponzorima koji su osigurali maskote koje su ih zabavljale kao i poklone kojima smo nagradili sve prisutne, i igrače i gledatelje.

Sigurni smo da svi prisutni nose jedno lijepo iskustvo bez obizra na postignute rezultate, ali mi ćemo svejedno istaknuti najbolje među njima.

U konkurenciji dječaka 2002. godište i mlađih najbolji su bili gosti iz HKK Širokog (Gabriiel Čolak, Nikola Jurilj, Frano Šušak) a koji su u finalu bili bolji od domaćih momaka, ekipe “Kako Bilo” (Luka Oreč, Ivan Čutura, Petar Dragoja, Stanko Zlomislić). Trećeplasirani su bili igrači još jedne posuške ekipe “Bezveze” (Toni Lebo, Petar Šušnjar, Petar Milićević,Ante Mandurić).

Kod djevojčica 2002. godište u posuškom finalu, cure pod imenom “Ušćipci” (Mia Milićević, Petra Bošnjak, Marta Lončar i Kata Jurišić) su bile bolje od ekipe “Kako bilo” (Cvita Lončar, Monika Kovač, Ina Čamber, Marija Galić. Treće mjesto su osvojile cure iz Imotskog (Danica Bilopavlović, Nediljka Karin, Andrea Kukavica i Ivana Karin).

Medalje i pobjedničke pehare najboljima su uručili košarkaš KK Zadra, Posušanin Marko Ramljak, i košarkašica Slovenskog Celja, Posušanka Andrea Marić.

Turnir se nastavlja u subotu s početkom u 16:00 sati utakmicama u muškoj juniorskoj konkurenciji i ženskoj seniorskoj.

Budite nam dragi gosti!

Streetball Posušje 2016

OGLASI

Loading