Select Page

TKD POSKOK: Junori odlični u Vukovaru, mlađi kadeti brončani u Splitu

TKD POSKOK: Junori odlični u Vukovaru, mlađi kadeti brončani u Splitu

Tkd Poskok je protekli vikend nastupio na dva međunarodna taekwondo turnira. Juniorke i juniori su nastupili u Vukovaru a mlađi kadeti u Splitu.

U Vukovaru se okupilo 265 natjecatelja iz Hrvatske i BiH među kojima je bilo i 6 posuških natjecatelja koji su ostvarili odličan uspjeh osvojivši pehar za prvo mjesto u ekipom poretku juniorki i juniora.

Tkd poskok 2

Zlatne medalje na „Vukovar openu“ su osvojili Karlo Galić, Kristian Miličević i Marin Begić koji je ujedno proglašen i najboljim juniorskim borcem na turniru. David Bašić i Mihaela Senjak osvojili su srebrene medalje a Lucija Bašić brončanu.

Tkd poskok 4

Na turniru u Splitu u konkurenciji 220 mlađih kadeta i kadetkinja nastupilo je 6 posuških boraca koji su se u velikoj i jakoj konkurenciji izborili za 3 brončane medalje zlatnog sjaja. Ovim medaljama mladi „poskoci“ su najavili da u posuškom klubu dolaze nove mlade nade koje će nastaviti stopama svojih starijih kolega.

Tkd poskok 6

Brončane medalje na „Kupu Marjana“ osvojili su Ilija Jukić, Josip Miličević i Luka Landeka, a odličan nastup su zabilježili Slavo jukić, Antonio Bešlić i Patrik Tokić.

Tkd poskok 7

Za ovaj uspješan sportski vikend taekwondo kluba „Poskok“ zaslužni su treneri kluba, Antonio Jažo i Valentina Bešlić koji su poskoke vodili u Splitu i Martina Kovač i Petar Boban koji su ih vodili u Vukovaru. U Vukovaru je sudila članica „Poskoka“ Iva Ćuk.

Tkd poskok 3

Klub se zahvaljuje roditeljima koji su mu uvijek desna ruka i sponzorima BGL COMMERCE, SALONU CVIJEĆA „M“ i ATELIJERU JUKIĆ kao i Općini Posušje koji su pomogli u odlasku na ova natjecanja.

Tkd poskok 1

Ovo su bili zadnji nastupi a „Poskoke“ u ovoj godini a do kraja godine u klubu će se održati polaganja za učeničke pojaseve nakon čega će uslijediti zimski odmor.

Posusje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading