Select Page

TKD POSKOK KOČERIN – NASTAVAK TRENINGA U BOLJIM UVJETIMA

TKD POSKOK KOČERIN – NASTAVAK TRENINGA U BOLJIM UVJETIMA

U četvrtak 06.05.2021. godine, nakon više od mjesec dana od prekida treninga zbog epidemioloških mjera u ŽZH,  taekwondo klub “Poskok Kočerin” ponovno je otvorio svoja vrata za dvadesetak članova kluba koji treniraju u sportskoj dvorani OŠ Kočerin. Kočerinski “poskoci” ali i svi korisnici sportske dvorane u OŠ Kočerin od sada će imati puno bolje uvjete za rad u dvorani.

Naime inicijativom kočerinskog taekwondo kluba, na čelu sa predsjednikom kluba Jozom Mikulićem i mentorom kluba Petrom Bobanom, postavljena je zaštita od sunca na prozore sportske dvorane u sklopu škole. Iako je klubu zbog epidemioloških mjera bilo zabranjeno koristiti dvoranu vodstvo kluba je radilo na stvaranju boljih uvjeta za rad u dvorani. Za ovaj projekt taekwondo klub “Poskok Kočerin” je aplicirao na Javni poziv Federalnog ministarstva kulture i sporta u 2020. godino gdje im je odobren dio sredstava. Osim ovog ministarstva projekt je dobio podršku i  ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽZH te Grada Širokog Brijega. Ukupna vrijednost projekta je 12.700 konvertibilnih maraka te je ovo do sada najveći projekt kočerinskog taekwondo kluba.

Osim ovog projekta klub je za svoje članove osigurao i osnovnu opremu za treninge taekwondoa te planira nastaviti sa ulaganjima u klub i sportsku dvoranu. Ovo je još samo jedan dokaz da se radi o ozbiljnom sportskom kolektivu pred kojim je svijetla budućnost. Zbog korištenja školske sportske dvorane za treninge klub je dva puta bio primoran prekinuti treninge što jako otežava održivost kluba jer za vrijeme prekida dio članova izgubi interes za treningom. Članovi kluba i treneri u svom radu imaju punu podršku  ravnatelja OŠ Kočerin g. Željka Sliškovića i nadaju se da više neće biti prekida treninga, obzirom da je pred njima Državno prvenstvo koje će se održati u Lipnju. Pripreme su već u punom jeku a dok nije bilo treninga u Kočerinu oni najuporniji pripremali su se u posuškom taekwondo klubu. 

Do kraja Srpnja moguće je se upisati u klub pa iz kluba pozivaju sve zainteresirane kočerinjanke i kočerinjane od 6 do 15 godina da se uključe u klub i treniraju sa njima. 

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading