Select Page

TOP 20 tvrtki u ZHŽ-u: Osam iz Posušja!!!

TOP 20 tvrtki u ZHŽ-u: Osam iz Posušja!!!

Biznis dijalog gospodarstvenika Zapadnohercegovačke županije i sarajevskog LRC Kreditni biro…

Danas je u Širokom Brijegu LRC Kreditni biro, u suradnji sa Vladom ZHŽ organiziran „Biznis dijalog“, gdje su se okupili predstavnici gospodarskih subjekata ove županije kao i nekoliko stručnih izlagača iz LRC Kreditni biro . Dijalog je u prostorijama Skupštine ŽZH otvorio ministar gospodarstva u Vladi ŽZH Dario Sesar.

lrc-0603115

Na događaju su bili prezentirani sveobuhvatna i detaljna industrijska analiza gospodarstva na području ZHŽ i BiH, za period 2012., 2013. i 2014. godina, uz usporedbu i komparaciju pojedinih djelatnosti. Analiza će, naknadno, biti dostavljena prisutnim predstavnicima medija.

lrc-0603315

Također, gost – predavač događaja je bio Sanel Nezirić, certificirani instruktor za Javne nabavke, koji će prezentirao primjenu u praksi Odredbi novog Zakona o Javnim nabavkama, sa posebnim akcentom na prava ponuđača, te dao odgovore i pojašnjenja na upite po navedenoj temi.

lrc-060315

Namjera LCR-a je u narednom, kraćem, vremenskom periodu organizirati “Biznis dijalog” u svim većim gradovima i općinama BiH, kako bi prezentirali navedene analize za predmetno područje, otvoriti dijalog između dužnosnika županijskih vlada i gospodarstvenika i pružiti im priliku da, u opuštenoj atmosferi, razmjene iskustva, iznesu probleme i prijedloge, te na taj način pokušaju zajednički iznaći mogućnosti za uspostavljanje zdravijeg i sigurnijeg poslovnog ambijenta u svojoj lokalnoj zajednici.

lrc-0603215

Koje su najbolje tvrtke u Zapadnohercegovačkoj županiji odnosno koje su u TOP 20 pogledajte u fotogaleriji:

lrc-0603415

Iz Posušja su na listi: Meggle, Vokel, Planet, Lager, Miviko, Dara, Mesna industrija Rakitno i Binvest.

abcportal.info

OGLASI

Loading