Select Page

VIDEO: Posušanka glumi u novom spotu “Baruna”

VIDEO: Posušanka glumi u novom spotu “Baruna”

Popularna hrvatska grupa “Baruni” nedavno je objavila novi singl za pjesmu „Za tebe sam ljubav čuvao“ , a ubrzo zatim i spot za istu pjesmu koji je u vrlo brzom roku osvojio srca fanova.

Dinamična i plesna pjesma, vjerujemo zaslužila je isto tako moderan video spot, istaknuo je pjevač i frontmen Baruna, Danijel Banić za medije.

baruni_za_tebe_sam_ljubav_cuvao_6_foto_vjeko_sunjic1

“Snimanje spota proteklo je vrlo uzbudljivo i radno, a s druge strane sve je bilo ispunjeno zabavom i smijehom, što će se sigurno osjetiti i u samom spotu. Vjerujem da imamo jedan vrlo moderan spot koji će ovoj našoj pjesmi dodatno pridonijeti na popularnosti. Režiser Dario Lepoglavec je sve osmislio, a mi smo poslušali njegove ideje, te nestrpljivo očekujemo finalni uradak, kao i naši brojni fanovi. Idiličan ambijent Etno farme Mirnovec u Samoboru bio je otkriće kao lokacija za snimanje, jer svaka pozicija tamo vrhunski je kadar i za filmove, a posebno za spotove” – završio je prvi frontmen Baruna.

baruni_za_tebe_sam_ljubav_cuvao_1_foto_vjeko_sunjic

Za nas je zanimljiva činjenica da je glavna ženska uloga u spotu pripala Posušanki s adresom u Zagrebu, prelijepoj Ani Rezo, a društvo joj je pravio model godine Emil Pavlić.

Tekst novog singla Baruna „Za tebe sam ljubav čuvao“ autorski potpisuje Saša Žigić, dok su za glazbu zaslužni Saša Žigić i Jelena Domazet. Aranžman i produkciju potpisuje Zvonimir Domazet.

Kako se Ana snašla u ulozi pogledajte video:

Posušje.net/Foto: Vjeko Šunjić

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading