Select Page

Vijeće mladih Posušje darivalo učenike osnovnih škola u Batinu i Vinjanima

Vijeće mladih Posušje darivalo učenike osnovnih škola u Batinu i Vinjanima

 

U četvrtak i petak (18. i 19. prosinca, 2014.) članovi Vijeća mladih općine Posušje posjetili su osnovne škole u Batinu i Vinjanima.

Svojim dolaskom obradovali su djelatnike spomenutih škola, a na poseban način učenike koje su prilikom posjete i darivali povodom nadolazećih Božićnih i novogodišnjih blagdana.

Vijece mladih 3

U Batinu su razgovarali o uvjetima izvođenja nastave, planu i programu, te mnogim drugim temama, kao i problemima sa kojima se susreću.

U Vinjanima su prisustvovali priredbi koju su marljivi učenici sa svojim učiteljicama pripremali duže vrijeme. Članovi Vijeća mladih nisu krili oduševljenje izvedbom, kao i radost koju su podijelili sa mališanima.

Vijece mladih 4

Uz divno ozračje, kako i doliči duhu Božića zajedničkom pjesmom završio je službeni dio programa, a zatim je predsjednik Vijeća maldih općine Posušje, Mate Lončar, uručio darove. Sa pjesmom na usnama djeca, roditelji, nastavnici i naši članovi zaokružili su ovaj događaj koji će oni najmlađi zasigurno dugo pamtiti.

Vijece mladih 5

Članovi Vijeća mladih su i ranije posjećivali područne škole i svojim skromnim doprinosima pripomogli funkcioniranju istih, te posjete planiraju nastaviti po školama u kojima ranije nisu bili…

Svim djelatnicima škole, učenicima i njihovim roditeljima želimo sretan i blagoslovljen Božić, te uspješnu 2015. godinu, priopćeno je iz Vijeća mladih Posušje.

OGLASI

Loading