Select Page

Vijeće mladih Posušje darivalo učenike osnovnih škola u Batinu i Vinjanima

Vijeće mladih Posušje darivalo učenike osnovnih škola u Batinu i Vinjanima

 

U četvrtak i petak (18. i 19. prosinca, 2014.) članovi Vijeća mladih općine Posušje posjetili su osnovne škole u Batinu i Vinjanima.

Svojim dolaskom obradovali su djelatnike spomenutih škola, a na poseban način učenike koje su prilikom posjete i darivali povodom nadolazećih Božićnih i novogodišnjih blagdana.

Vijece mladih 3

U Batinu su razgovarali o uvjetima izvođenja nastave, planu i programu, te mnogim drugim temama, kao i problemima sa kojima se susreću.

U Vinjanima su prisustvovali priredbi koju su marljivi učenici sa svojim učiteljicama pripremali duže vrijeme. Članovi Vijeća mladih nisu krili oduševljenje izvedbom, kao i radost koju su podijelili sa mališanima.

Vijece mladih 4

Uz divno ozračje, kako i doliči duhu Božića zajedničkom pjesmom završio je službeni dio programa, a zatim je predsjednik Vijeća maldih općine Posušje, Mate Lončar, uručio darove. Sa pjesmom na usnama djeca, roditelji, nastavnici i naši članovi zaokružili su ovaj događaj koji će oni najmlađi zasigurno dugo pamtiti.

Vijece mladih 5

Članovi Vijeća mladih su i ranije posjećivali područne škole i svojim skromnim doprinosima pripomogli funkcioniranju istih, te posjete planiraju nastaviti po školama u kojima ranije nisu bili…

Svim djelatnicima škole, učenicima i njihovim roditeljima želimo sretan i blagoslovljen Božić, te uspješnu 2015. godinu, priopćeno je iz Vijeća mladih Posušje.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading