Select Page

Vijeće mladih Posušje provelo ekološku akciju ‘Pijaca’

Vijeće mladih Posušje provelo ekološku akciju ‘Pijaca’

Vijeće mladih općine Posušje organiziralo je još jednu ekološku akciju. Ovoga puta na red je došla gradska pijaca i planirani toaletni prostori u sklopu iste. Pijaca je izgrađena prije više od 15 godina, a sa njom i WC-ovi, koji nikada nisu pušteni u funkciju.

Tako su stajali godinama, sakupljali otpad, fekalije, štakore i razne druge štetne materijale. Tomu je sada, nadamo se, došao kraj, navode iz Vijeća mladih općine Posušje.

vijece mladih 1

Od subote (14. veljače 2015.) do subote (21. veljače 2015.) trajala je ova ekološka akcija. U istu je bilo uključeno 20-ak članova Vijeća mladih općine Posušje i prijatelja. Očišćen je cijeli prostor gradske pijace, kao i WC-ovi koji su, istovremeno, i zatvoreni.

Hvala svima koji su pomogli u ovoj akciji. Hvala i onima koji su htjeli pomoći, a bili su spriječeni iz nekih razloga.

vijece mladih 3

Hvala gospodinu Mariu Mrvelju (tvrtki MRVELJI) na pomoći i donaciji pijeska. Hvala i Javnom poduzeću URBIKOM, kao i Javnom poduzeću VODOVOD, koji su podržali ovu akciju, te hvala i onima koji su pomogli, a željeli su ostati anonimni.

Apeliramo na sve građane da obrate pažnju na očišćeni prostor, da isti ne zagađujemo ponovo i da čuvamo naše Posušje. Ovo je bila velika sramota svih nas, za koju smo sada iznašli preventivno rješenje.

Ispred Vijeća mladih akcijom je koordinirao Jozo Kolobarić, priopćeno je iz Vijeća mladih općine Posušje.

Posušje.net

OGLASI

Loading