Select Page

VLADA ŽZH: 25. studenog (petak) neradni dan

VLADA ŽZH: 25. studenog (petak) neradni dan

U Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je 54. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na sjednici Vlada je utvrdila Nacrt Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kao i Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o koncesijama, koji su upućeni u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 1867/1 k. o. Mamići Gornji, Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 2935/1 k. o. Biograci, Široki Brijeg te Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 48/1 k. o. Buhovo i dijelu k. č. broj: 585 k. o. Rasno, Široki Brijeg.

Pored navedenih odluka, Vlada je donijela i Odluku o financiranju preventivnih mjera zaštite i spašavanja i Odluku o sudjelovanju u projektu „Energetske efikasnosti u BiH“ za Federaciju Bosne i Hercegovine.

Markan Zelić iz Ljubuškog razriješen je dužnosti ravnatelja Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Županije Zapadnohercegovačke, dok je za novog ravnatelja navedene Ustanove imenovan David Grbavac iz Ljubuškog.

25. studenoga 2016. godine (petak, blagdan sv. Kate) proglašen je neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Posušje.net

OGLASI

Loading