Select Page

WhatsApp pokrenuo aplikaciju za male poduzetnike

WhatsApp pokrenuo aplikaciju za male poduzetnike

Popularni servis za razmjenu poruka WhatsApp pokrenuo je odvojenu aplikaciju za male poduzetnike kako bi im olakšao širenje biznisa te povezivanje s potrošačima.

Aplikacija nazvana WhatsApp Business omogućava poduzetnicima da naprave svoje korisničke profile s detaljnim informacijama o njihovom biznisu. Na ovaj način korisnici se mogu lakše informisati o firmama koje im zanimaju, ali i stupiti u kontakt s njihovim vlasnicima. S druge strane, poduzetnici mogu u najkraćem roku odgovoriti na poruke i zahtjeve klijenata.

Oni koji koriste poslovne telefonske brojeve, mogu na svojim mobitelima zajedno koristiti aplikacije WhatsApp Business i WhatsApp Messenger, registrovane na dva različita broja. WhatsApp Business također je kompatibilan i s WhatsApp Webom, desktop verzijom popularne aplikacije.

Poduzetnici koji instaliraju WhatsApp Business moći će i i dalje sigurno koristiti WhatsApp Messenger te imati potpunu kontrolu nad porukama koje primaju. Također će preko nove aplikacije imati mogućnost automatskog odgovora na poruke klijenata koji se budu željeli povezati s njima. Stoga mnogi smatraju kako WhatsApp Business podsjeća na Facebookove biznis stranice.

Aplikacija WhatsApp je besplatna i dostupna korisnicima Androida na Googleovom Play Storeu. Uskoro bi trebala biti dostupna i za iOS operativne sisteme.

OGLASI

Loading