Select Page

Zbog radova posebna regulacija prometa prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru

Zbog radova posebna regulacija prometa prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici u Mostaru

l. faza sanacije Ulice kralja Petra Krešimira lV,  trebala bi početi u ponedjeljak 24. 7. 2023. Godine. U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih i vodovodnih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete.

Kako se tom ulicom prometuje i prema Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar,  tijekom izvođenja radova izvođač će osigurati alternativni režim prometa, kako bi sva vozila hitne pomoć kako iz Mostara i svih drugih gradova koji dolaze u SKB Mostar, ali i sva druga vozila, oblizanim putovima mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada.

U I. fazi  radovi se izvode od križanja s ulicom Kralja Tomislava do križanja s ulicom ispod gradskog stadiona u dužini od cca 251m. Promet za Bijeli Brijeg se preusmjerava na ulicu ispod Stadiona.

U II. fazi radovi se izvode od križanja s ulicom ispod stadiona do kraja ulice u dužini cca 136m. Promet za Bijeli Brijeg se preusmjerava na ulice Kralja Tomislava, Dubrovačka, Blajburških žrtava do križanja s ulicom dr. Petra Rizza.

Iz Grada Mostara apeliraju na strpljenje vozača i građana tijekom izvođenja radova.

OGLASI

Loading