Select Page

BICIKLIJADA: Veliki broj mladih na 6. Posuškom điru

BICIKLIJADA: Veliki broj mladih na 6. Posuškom điru

U Posušju je održana šesta po redu biciklijada Posuški đir, čiji je cilj promocija biciklizma kao sporta kod najmlađih, također i biciklizma kao modernog atraktivnog vida rekreacije koji pruža mnoge benefite za zdravlje i očuvanje prirode.

Zbog toga su danas organizatori ispred BK “Pony” bili prezadovoljni jer se okupio veliki broj djece uzrasta do 15 godina koji su vozili uz nazočnost roditelja, redara i policije te su poslali snažnu poruku kako razvoj biciklizma u Posušju ide uzlaznom putanjom.

Dionicu dugu 9 km prešlo je oko 200 sudionika biciklijade. Biciklisti su vozili uz podršku Policijske uprave Posušje bez koje bi nemoguće bilo organizirati ovaj događaj jer sigurnost biciklista je na prvom mjestu.

Nakon pedaliranja uz osvježenje i hranu, koju su donirali sponzori, biciklisti su nastavili druženje uz ugodan razgovor u hladovini na Trgu hrvatskih branitelja.

Biciklijada se održala u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito” 2019., a ovogodišnji sudionici već počinju odbrojavati dane do sljedeće…

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading