Select Page

Predsjednik Čović i izaslanstvo Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽZH razgovarali o pripremi izbora

Predsjednik Čović i izaslanstvo Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽZH razgovarali o pripremi izbora

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović sastao se danas sa izaslanstvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Sastanak je održan u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, a dužnosnici su razgovarali o izazovima, pripremi te svim aktivnostima za nadolazeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini.

Osim predsjednika Županijskog odbora HDZ-a BiH Ivana Leke, u raspravi su sudjelovali svi predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke. Prezentirani su konkretni prijedlozi, promišljanja kao i planirani hodogram u vremenskom okviru do listopada.

Razgovarano je o izlasku na izbore i mogućoj koaliciji sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je zaključeno kako će se o tomu još razgovarati i usuglašavati.

HDZ BiH i koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora zadržat će dominaciju u prostoru Zapadnohercegovačke županije, izrazili su očekivanje svi nazočni, s naglaskom kako sve općinske i gradske organizacije kao i izborne stožere čeka ogroman posao kako bi se ostvarili očekivani rezultati.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading