Select Page

Predsjednik Čović i izaslanstvo Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽZH razgovarali o pripremi izbora

Predsjednik Čović i izaslanstvo Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽZH razgovarali o pripremi izbora

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović sastao se danas sa izaslanstvom Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke.

Sastanak je održan u Domu HDZ-a BiH u Mostaru, a dužnosnici su razgovarali o izazovima, pripremi te svim aktivnostima za nadolazeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini.

Osim predsjednika Županijskog odbora HDZ-a BiH Ivana Leke, u raspravi su sudjelovali svi predsjednici općinskih i gradskih organizacija HDZ-a BiH Županije Zapadnohercegovačke. Prezentirani su konkretni prijedlozi, promišljanja kao i planirani hodogram u vremenskom okviru do listopada.

Razgovarano je o izlasku na izbore i mogućoj koaliciji sa strankama Hrvatskog narodnog sabora, pri čemu je zaključeno kako će se o tomu još razgovarati i usuglašavati.

HDZ BiH i koalicija stranaka Hrvatskog narodnog sabora zadržat će dominaciju u prostoru Zapadnohercegovačke županije, izrazili su očekivanje svi nazočni, s naglaskom kako sve općinske i gradske organizacije kao i izborne stožere čeka ogroman posao kako bi se ostvarili očekivani rezultati.

OGLASI

Loading